perjantai 7. lokakuuta 2011

3 weeks

Ensimmäisenä pahoitteluni, hinta aiheinen postaus on todella myöhässä ja saan sen tehtyä tänä viikonloppuna vasta. Minulla kävi todellinen tuuri, kun mursin sormeni eilen lentopalloa pelatessa. Jysähti kovaa vasemman käden keskariin ja se turposi melkosesti. En tuntenut hirveää kipua ja liikuttelemaan pystyin helposti, joten ajatteli  ettei se nyt murtunut ainakaan ole. Illalla se alkoi mustumaan ja päätin, että menisin tänään kouluun terkkarille näyttämään ja ottamaan pari kipulääkettä. Kaverini lähti kääntämään minulle kolmannella tunnilla terkkarille, mitä oli tapahtunut. Muuten sormi oli ihan kunnossa, pientä särkyä, turvonnut ja vaikea koukistaa nyrkkiin. Terkkari antoi sitten jotain kipua lievittävää rasvaa ja sitoi sormeni kiinni. Sain ohjeiksi mennä lääkäriin kuvauttamaan koulun jälkeen. Teknologian (vapaasti käännettynä liettuasta) tunnilla, joka on oikeastaan keramiikan tunti en sitten yhdellä kädellä hakaten saannut mitään aikaiseksi. Liikunnastakin jouduin jäämään pois, joka harmitti minua suuresti. 


Terkkarin paketti


Koulun jälkeen kodin kautta lääkäriin ja siellä käskivät mennä röntgeniin paperihommien jälkeen. Sormesta otettiin pari kuvaa ja taas venaamaan tuloksia. Kävi ilmi, että sormeni on nivelen kohdalta murtunut ja paranemiseen kestäisi kolme viikkoa.
Käsi pantiinkin kipsiin kokonaan, melkein kyynärpäähän asti keskari, nimetön ja pikkurilli mukana tukemaan. En todellakaan ole tyytyväinen tähän, koska toivoin saavani lastan tämän sijaan. Kahden viikon päästä joudun käymään tarkastuksessa ja röntgenissä. Toivon todella paljon, että saisin edes pienemmän siteen tähän. Ehkä sitten kahden viikon päästä...


Kipsillä mennään



Olen koko pienen ikäni säilynyt ilman mitään haavoja kummempaa ja nyt kahden kuukauden jälkeen Liettuaan saapumiseni jälkeen menen ja murran kesoni. Ompa helkkarin hauskaa. Rakas lentopallokin joutuu nyt jäämään nurkkaan pitkäksi aikaa. Hommaan kului reilut kaksi tuntia sairaalassa, mutta he olivat kuitenkin mukavia tyyppejä. Röntgeniä venatessa juttelimme parin muun potilaan kanssa, koska hekin olivat menossa röntgeniin. Toisella pojista oli ranne ihan paskana, kun pallo oli eka lyönnyt ja joku oli vielä kaatunut käden päälle. Toisella pojista oli vasen nimetön mennyt koripallossa samoin, kuin minulla. Nyt toivon itselleni pikaista paranemista ja tämän kipsin sietämistä. Onko muilla mennyt sormi ja millaista hoitoa sille saitte? Please leave a comment.

Ei kommentteja: