keskiviikko 7. syyskuuta 2011

What's in her bag?


Elikkäs koulussa olen ollut nyt melkein viikon ja ajattelin pistää tälläisen postauksen tänään. Laukkuni sisältö vaihtelee päivittäin, riippuen aineista koulussa yms. Tässä on kuitenkin jokaisen päivän perusta. 


 -Kännykkä (+kuulokkeet)

Kuolisin varmaan ilman puhelinta. Se sisältää kalenterini, kaikki tärkeät tapahtumat, bussiaikatauluni ja lukujärjestykseni. Ilman sitä en lähde kotoa. Samalla voin kuunnella bussissa musiikkia soittimesta, ettei tule aika pitkäksi.


 -Lompakko


Rahat, Kela-kortti, vakuutukset yms. kulkevat mukana. Koulussa voin sitten ostaa kahvia tai kotimatkalla käydä kaupassa.


 -Naaman ehostusvälineet


Huulikynä, Diorin Lip Maximizer huulikiilto, Yves Rocherin mansikkahuulirasva ja peili. Näillä saa feissin näyttämään jotenkin siedettävältä esim. sadekuuron jälkeen, niin_kuin_eilen.


 -Sanakirja


Joka päivä joudun siihen turvautumaan, ilman sitä koulupäivä on melkoista helvettiä. Omassani on 25 000 sanaa ja tähän mennessä olen kaiken tarvittavan siitä löytänytkin.


 -Kirjat


Kirjani vaihtuvat päivittäin riippuen lukujärjestyksestä, mutta tässä pari hyödyllisintä.
Maol taulukot pelastaa matikan tunnit, kun et ymmärrä mitään. Lisäksi koulusta saamani Po truputi Lithuanian for beginners-kirjat ovat aina mukanani, niitä voi täytellä välitunneilla ja muuna vapaa-aikana. Kuitenkin nämä ovat myös oppikirjani liettuan tunneille.


 -Avaimet


No en pääsisi kotiin muuten, enkä pystyisi lukitsemaan ovea ilman niitä. Joskus aamulla (lue:  joka päivä) paniikki iskee, kun en muistakkaan minne avaimet viimeksi laitoi ja bussiin on kiire, mutta ovi pitää saada auki ja suljettua! 


Joten tälläistä tänään, mutta tällä viikolla kerron vähän enemmän päivärutiineistani ja koulunkäynnistä täällä.

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Tuli mieleen noista avaimista, että etkö voi jättää niitä oven sisäpuolelle aina kun tulet kotiin? Täällä Latviassa on ainakin useimmissa ovissa sellaiset lukot, että ovi pitää lukita myös sisäpuolelta avaimella. Näin ne pysyvät varmassa paikassa :) Ajattelisin, että naapurimaassa olisi samanlaiset tavat?

Tuo oven lukitseminen avaimella on muuten (ainakin minulle) mahtava asia! Ei tarvitse pelätä, että avaimet jäävät sisälle ja ovi naksahtaisi lukkoon.

Susanna kirjoitti...

Joo täällä sama juttu, avaimet voi jättää lukkoon. Se myös estää toisen avaimen laiton lukkoon ulkopuolelta, niin se on turvallisuuden puolesta hyvä myös. Yleensä kun tulen kotiin tungen avaimet jonnekkin koloon ja harvoin lukkoon... Pitäisi opetella tätä asiaa, tai hankkia pieni naulakko oven viereen avaimille :D