maanantai 26. syyskuuta 2011

Viikonlopun sana: säänmukainen pukeutuminen

Tämä postaus oli tarkoitus julkaista eilen, mutta tulikin pari muuttujaa enkä jaksanut bloggailla yhtään. Kuitenkin tässä on taas vaihteeksi koulustani ja viikonlopustani vähän juttua. Koulussa on ollut melko kiire. Kaksi projektia tehtävänän ja läksyjä, Suomi-projektini esittelin tänään kolmesti eri luokille. Tänään on joku Euroopan kielten päivä tai jotain sellaista, joten pari ryhmää teki englannin tunnille projekteja eri kielistä. Minulle suotiin tietenkin suomen kieli ja maa itsessään. Opettaja taisi innostua vähän liikaa siitä, koska hän pyysi minua esittämään sen ensin omalle luokalleni, yseille ja vielä kahdennelletoista luokalle. Yleisöä kuitenkin kiinnosti Suomi aika pajon ja kovasti kyselivätkin.

Viikonloppuna olinkin ulkona aika paljon, lauantaina menin ilotulitusnäytökseen kahden ystäväni kanssa Vingis puitoon. Kiertelimme keskustassa hieman ennen näytöstä ja eksyimme yhteen kojuun, jossa myytiin kaikkea rusetti aiheista tavaraa. Nuori tyttö oli myymässä ja puhui melko hyvää englantiakin, joten päätin kannattaa hänen yritystään ja ostin itselleni reilulla eurolla sormuksen. Lauantaina oli aurinkoinen ja kaunis päivä, mutta melko viileä ja olin varustautunut hupparilla ja farkuilla näytökseen. Kuulin pari minuuttia ennen näytöstä, että koko roska kestää neljä tuntia. Mikäs siinä, kahvikuppi käteen ja hytisemään neljäksi tunniksi. Näytös oli kuitenkin erittäin näyttävä, vaikka liettualainen hippibändi ei hirveästi iskenyt. He pitivät tunnelmaa yllä melkein kahden tunnin ajan. Näytöksen jälkeen sain onneksi kyydin kotiin, koska seikkaileminen kotiin sieltä metiköstä yhdentoista aikaan olisi ollut mahdoton tehtävä. Hyvät fiilikset jäi koko reissusta ja puistosta, ehkä uudestaan joku kerta! 

Sunnuntaina lähdin ulos kävelylle ystäväni Maxin kanssa, aikomuksena oli mennä vanhaan kaupunkiin Coffee Inn nimiseen kahvilaan, mutta kaikki paikkat olivat ihmisiä pullolaan. Kahdenkymmenen minuutin odotuskaan ei houkutellut, joten kävelimme vain ympäriinsä ja katselimme maisemia. Päivä loppuikin kauppareissiin, illalliseen Submarine nimisessä ravintolassa ja X-files jaksoihin. Beatlessin ystäville suositten kyseistä ravintolaa, koska ravintola on täynnä Beatles aiheista kamaa ja musiikkia. Ruokakaan ei ole ollenkaan pahaa, hintakin on juuri sopiva. Suklaakakku reilulla erolla, nami!

Uusi lelu


Matkalla Vingikseen





Jaakko Eino Kalevi Liettuassa livenä

Ei kommentteja: