tiistai 28. kesäkuuta 2011

Czech me out!

Prahasta kotiuduin melkein viikko sitten, mutta sen jälkeen pitikin lähteä sukuloimaan, joten Prahan esittely tulee hieman myöhässä. Tämä postaus on kuvapainotteinen, koska muistikortti täyttyi aika vauhdilla muutamassa päivässä. 1132 kuvaa oli loppujen lopuksi koneella reissun jälkeen. Eli lähdimme viideostoista päivä Prahaan Helsingistä, joten olimme Prahassa näyttelyn avajaisissa. Olimme aikaisin liikkeellä torstaina, joten jouduimme odottamaan ulkona parikymmentä minuuttia. 


Pitkin kaupunkia oli teipattu tämän jätkän kuvia.
Näyttelyhallissa oli tälläinen kauppa, joka täyttyi myöhemmin kaikella matkamuistokrääsällä.





Itse hallista otettu kuva, näyttelyä ei kuitenkaan ollut näin monta kerrosta.

Puolan osastossa sai raaputtaa omia kuviaan maalatulle seinälle.



Islannin osastossa oli täysin valkoinen pieni talo, jossa tämä reilusti kaksimetrinen nainen luki kirjaa ääneen.





Suomen osasto oli performanssi, joka oli koko ajan käynnissä. Naiseksi puettu mies, haitaria "soittava" valkoinen jätkä ja turkistaan viskova nainen.

Performanssin yhtenä kohtana oli naisen heittämä turkis lattialla, jolloin shemale tuli ja alkoi nalkuttamaan suomeksi kenelle tahansa, joka oli lähellä. Hän käski nostamaan turkiksen avuttomalle naiselle. Jotkut ajattelivat, että performanssi oli jo ohi ja luulivat että mies tuli vain huvikseen v*ttuilemaan, joten melko köyhä idea oli Suomellakin.





Liettuan opiskelijoiden osastossa oli kaksi tekijää (kuvat edempänä) ja se koostui maalauksista, piirroksista, veistoksesta ja kattoon asti kohoavista naruista joihin oli sidottu erilaisia ötököitä ja muita mörköjä.















Tuli myös syötyä, ehkä liikaakin. Onneksi Prahassa ruoka on halpaa ja hyvää, joten sitä kannattaa ahtaa niin paljon, kuin maha vetää.

Ei kommentteja: